18. februar 2009

Gear anmelder udgået kamera - IXUS 85IS

- Anmeldelser kan være en god ting, det har vi allerede fastlagt i en anden artikel, men ikke af noget som er udgået! Igen er det folkene bag ComOn og Gear der er gal på den, denne gang med et Canon kamera...

Læs den "gamle" artikel her:
ComOn anmelder udgået gamer-bærbar


"Ixus fra Canon er nogle af de bedst sælgende kompakte kameraer fra Canon. Ixus 85 is(image stabilization) har som navnet antyder billedstabilisator. Spørgsmålet er om den kan klare mosten med kun 3X optisk zoom."

- sådan indledes artiklen af Gear, godt og spændende... ja, hvis ikke det var fordi modellen blev annonceret d. 13 marts 2008 (altså godt og vel 1 år siden). Men det ser jo stort og flot ud, som det jo skal være, men det giver endnu engang en situation hvor folk vil stille sig uforstående over for forhandere der fortæller at produktet desværre er udgået.
Klik her for Gear's artikkel om IXUS 85IS.

Heldigvis, er der lavet mange eksemplarer af Canon's IXUS 85IS, så de kan da i det mindste stadig skaffes... men der bliver ikke lavet flere og jeg vil stadig sige at det er dybt uansvarligt og forkert af "professionelle magasiner og blade" at anmelde produkter som er udgået og erstattet af nye modeller.

Er det ren og skær mangel på stof at skrive om, eller er det bare uvidenhed fra personale der tror de har styr på det? Jeg aner det ikke... men jeg fristes til at tro det sidstnævnte!

Som sagt før, rammer det ikke forhandlerne i så høj en grad, men det efterlader et indtryk af at anmelderne er useriøse, uvidende og rent ud sagt en flok rene amtører... ja, hvad skal man dog ellers tro?


Jannick R. Chr. - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP