1. april 2011

Hvad skal man dog vælge???

OK, jeg har et problem... jeg har et problem med at der er alt for mange nye interessante ting, og så har jeg et problem med at der generelt bare er nye ting.

Jeg skal anskaffe mig min næste "gadget", så at sige... det kan godt være at der er langt imellem anskaffelserne, men det er jo ikke lige frem fordi man får sponoreret noget af det, næ, man må tjene til føden og de ting man vil have... så når man nu har sine surt tjente penge i hånden, og man rigtig godt kunne tænke sig en masse nye ting, så har man sgu et problem i at vælge mellem alle de hersens dejlige ting...

Har det her indlæg overhovedet noget med teknologi at gøre? kan man spørge... svaret må være nej, og så alligevel ja, og nej, og jo... selv det er et dilemma.

Skal jeg have mig en ny telefon... måske... jeg er sådan lidt på en SE Xperia Arc, LG Optimus x2 eller måske en iPhone 4 (jeg indrømmer det ikke gerne, men det er alligevel et lille ønske... iPhone altså - så kunne man være lidt "mainstream" istedet for "sær"... måske)

Skal det være en ny bærbar... måske... skal valget her være en 13,3", en super fed 14" eller skal jeg holde mig til min gamle 17,3" og min lille 9"?

Skal jeg have mig en slate/pda/pad (kært barn har mange navne)... måske... skal jeg vælge iPad (her er vi tilbage til "mainstream" istedet for "sær" problematikken) eller skal jeg vælge noget med Android 3.0 Honeycomb? eller bare noget billigt bras med android 2.1 - bare for at sige man har en slate/pda/pad ting i hjemmet???

Ak... alle disse ting har hver deres fede egenskaber og muligheder... og ikke mindst begrænsninger... og jeg må indrømme at jeg er i syv sind over hvad jeg dog skal vælge - eller måske skal jeg bare ikke vælge noget og bruge pengene på et nyt TV eller opgradere min computer for 117 gang?

Hmm, ligemeget hvad, kommer jeg ikke uden om at pengene bliver brugt, men denne gang vil jeg faktisk gerne bruge mine penge på noget jeg vil blive glad for (gælder for alle ting i mindst 2 minutter) og noget jeg vil værdsætte (same same) og noget jeg kan bruge (same same) og helst i mere end bare 2 uger (problem starter).

Den her tanke må vist blive til en "fortsættelse følger",,, for allerede nu fylder tanken mere end hvad godt er, så jeg må igang med at sortere i de ting jeg gerne vil have, og så til sidst lave en beslutning - helt og aldeles lettere sagt end gjort... LOL...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP