6. februar 2009

ComOn anmelder udgået gamer-bærbar...


- Anmeldelser kan være en god ting for dem der ikke helt kender til teknik og/eller computere som i dette tilfælde, men gang på gang er det set at Ekstra Bladet og nu ComOn anmelder produkter som er udgået!


"ASUS G50V-AS019K: Bærbar skræddersyet efter spil-nørdens behov med flashy-LED lys, stærk processor, masser RAM - og så endda til en fornuftig pris i forhold til de markedets øvrige gamer-PC’er."

- sådan indledes artiklen af ComOn, godt og spændende, men det giver en situation hvor mulige kunder stiller sig uforstående over for forhandere der siger at produktet desværre er udgået. Klik her for ComOn's artikkel om G50V'eren.

Det rammer ikke forhandlerne, men i høj grad rammer det dem der laver anmeldelsen, det efterlader simpelthen en følelse af useriøsitet og amtøragtighed hos folk. Gid de dog ville undersøge om produktet stadig kunne fås og derved ikke er et udgået produkt - men som en lille hemlighed, kan jeg da fortælle at der pt. kun er 3 eksemplarer tilbage hos en leverandør... dog tyder det på at det er returvarer!


Jannick R. Chr. - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP