24. september 2008

U Comment I Follow...

OK folkens... Nogen har gjort mig klog på at der eksisterer en slags "bevægelse" i blogosfæren (blog universet). Jeg elsker bevægelse og bevægelser, bare jeg ikke skal dyrke

Så her er lige lidt fra den digitale verden igen.

Det her er værd at kikke nærmere på for alle bloggere. Det involverer det såkaldte "Link Love" og går ud på at tillade kommentar links at blive fulgt af søgemaskiner. Enkelt.

Oprindeligt var "nofollow" lavet for at stoppe spam, men det virkede altså ikke som planlagt og spam sker stadig. Den eneste ting "nofollow" har stoppet, er Link Love.

Vil du være med? Så er dit første stop Randa Clay Design, hvor du kan DL dit logo (forskellige farver). Alle gode bevægelser har vel en eller anmotion :)den form for logo? Du kan se den jeg har valgt her. Smut så... vælg en af de mange smukke logoer.


Næste stop, at fjerne den næsten kriminelle kode fra din blog skabelon. Find den følgende kode i din skabelon og fjern det som er markeret i rødt. Husk dog altid at gemme en kopi af din skabelon kode inden du laver ændringer!

Blogger HTML (med widgets visning):


Hvis spam skulle bekymre dig (i dine kommentar felter), skal du bare aktivere kommentar godkendelse i dine indstillinger for bloggen. Problem løst.


Jannick - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP