22. oktober 2008

OLED skærme - tyndere end papir...


-Nyeste teknologiske OLED-gennembrud fra Universal Display Corporation får skærmtykkelsen ned på under 50 mikrometer.


Interessant læsning af Johannes Fonnesberg fra ComOn:

OLED teknologien har længe været "the talk of the town" for gadget-interesserede. Og mens den nye teknologi allerede er ved at finde vej til butikshylderne i form af smarte produkter, så udvikles der stadigvæk kraftigt på den. Nyeste gennembrud er af anorektisk karakter. Forskerne ved Universal Display Corporation har nemlig skabt en skærm så tynd, at den er tyndere end et stykke A4-papir. Skærmen, som har en metalfolie-struktur, er mindre end 50 mikrometer tynd og er ekstremt fleksibel men stadigvæk holdbar.

Ofte går det ud over skærmens levetid, når der pilles ved tykkelsen. Men den nye skærm har langt over de 1000 timers levetid, som er OLED-industriens minimumskrav. Er det ikke en lidt skræmmende og absurd tanke, at vi inden længe skal til at passe på, at vi ikke får paper-cuts, når vi vil se fjernsyn på en OLED-skærm?


Dagens Digitale Tanke...

Fedt... og på samme tid skræmmende! Fjernsynet kan bare klistres op på væggen med lidt tapetklister, når konen, kæresten eller partneren alligevel syntes der skal omdekoreres.

Dette kan også blive enden på store TV-borde... vi kan nu nøjdes med at montere en liste på væggen og så er det vores "TV-holder"... sejt!


Jannick - http://snapshots.mono.net

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP