23. februar 2012

Billig Internetbeskyttelse fra Bullguard

Bullguard Internet Security 2012
- Det tilbydes til en KANON pris fra ComputerSalg.dk.

For knap 180 kr. i skrivende stund får du en af de bedste antivirus og internet security programmer på markedet, til 3 PC'er i din husstand.
Det er billigt, meget billigt!

Klik banneren, for prisinfo og leveringsinfo:


Du kan læse mere om Bullgard på deres side her:
http://www.bullguard.com/da/

Brug din Android-telefon som en Ubuntu-pc!!

Ubuntu til Android vil gøre det muligt at bruge en Android-telefon som en desktop-pc, når man docker den med en skærm. Smart!
(oprindelig artikkel leveret af Version2: Jesper Stein Sandal)


Firmaet bag Linux-distributionen Ubuntu vil nu også ind på smartphone-markedet – ikke med endnu et styresystem til mobiltelefoner, men derimod med muligheden for at forvandle en Android-smartphone til en desktop-pc. Det skriver ExtremeTech.



Canonical, der står bag Ubuntu, har smeltet Ubuntu sammen med Android 2.3 på kerneniveau. Det betyder, at man kan køre en Ubuntu-desktop på sin Android-telefon, samtidig med at Android stadig holder styr på f.eks. sms-beskeder og telefonopkald.

Ubuntu skal derimod bruges, når man slutter sin telefon til en ekstern dock med en HDMI-skærm. Så kan man få en Ubuntu-desktop med Unity-brugerfladen. På den måde får man en rigtig desktop fra sin Android-telefon og ikke eksempelvis blot en browser eller en ikke-desktop-optimeret Android-brugerflade.

Ulempen er ifølge ExtremeTech, at Canonical kun har planer om at levere Ubuntu til Android gennem mobilproducenterne. Det vil altså ikke umiddelbart være muligt at installere Ubuntu på en eksisterende Android-telefon. Desuden vil det kræve en telefon med HDMI-udgang (burde ikke være et problem) og en processor med to kerner (bliver mere og mere almindeligt).

- Strøtanken -
Som lille erhvervsdrivende, er det jo en genial løsning til at samle det hele i et, kontaktomplysninger m.m. Afhængigt af hvad de finder ud af i sidste ende, er det en overvejelse jeg selv kunne gå med på, for at gøre det så enkelt som muligt at håndtere alt relevant for f.eks. mindre virksomhed.

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP