19. februar 2009

LG X120-netbook klar til Europa...

- Hver femte af os tager en af de kompakte, prisbillige netbooks med hjem under armen, når der skal købes ny bærbar. Det viser de seneste tal fra IDC, og naturligvis vil LG også have en bid af den attraktive markedsudvikling.


LG X110 blev kendt som en relativt anonym netbook, men nu slår producenten igen med et nyt bud på en kompaktbærbar, som blev introduceret til Consumer Electronics Show i Las Vegas.

Modellen bliver døbt 'LG X120', og på funktionslisten springer blandt andet skærmens ti tommer, Intel Atom-processoren på 1,6 gigahertz, en gigabyte ram og harddiskens 160 gigabyte i øjnene.

LG's netbook leveres med enten 3- eller 6-cellet batteri, og med en vægt på kun 1,2 kilo er der ikke meget at slæbe rundt på.

X120 kan også byde på Turbo3G, også kaldet HSDPA, et webcam med en opløsning på 1,3 megapixel samt et såkaldt Smart-On Linux-baseret operativsystem, som betyder, at brugeren kan få en grundlæggende pc-oplevelse serveret på noget i omegnen af fem sekunder med mulighed for aflytning af musik, internetsurfing og filmkiggeri.

Den nye netbook skulle være klar til de europæiske butikker allerede i næste måned, men vi kender endnu ikke et forventet prisniveau.

Her kan du læse om et udvalg af forårets nye netbooks.

Kilde: Tcmagazine.com


Jannick R. Chr. - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP