10. maj 2010

Dropbox. Filer med på farten...

- Dropbox er et lille stykke software, der synkroniserer dine filer online og på tværs af dine computere og endda din iPhone.

Put dine filer i din Dropbox på én computer, og de vil være tilgængelige med det samme på nogle af dine andre computere, hvis du har installeret Dropbox selvfølgelig. Dropbox fungerer på tværs af platforme, så du kan faktisk dele filer på Mac, Windows, Linux og iPhone.



Fildelingen fungere ved at dine filer bliver gemt som en kopi på Dropbox's sikre servere, og her kan du også få adgang til dem fra enhver computer eller mobile enhed ved hjælp af Dropbox hjemmeside.

For mig, er det her en smart løsning... selvfølgelig er der en del af det der koster penge, men du har også adgang til det gratis. Og hvordan så det??? Jo, du har automatisk 2 Gb plads på Dropbox, og ønsker du mere, så skal der løsnes lidt op for grebet om pengepungen... men til de små filer som man skal have frem og tilbage, er 2 Gb mere end rigeligt.


Filer med på farten
, en super løsning til de små bærbare NetBooks. Ja, det mener jeg... genialt, hvis jeg selv skal sige det, da du uanset om du "kører" gratis eller betaler for mere lagerplads, kan have de filer med som du vil bruge, uanset om det er musik, film eller dokumenter af alskens slags - alt sammen gemt i "skyen".

En anden smart ting er at, hver gang du gemmer en fil i Dropbox, synkroniserer den til deres sikre servere, og her holder/gemmer Dropbox en historie-liste over hver eneste ændring du laver, så du kan fortryde eventuelle fejl og selv genopretter filer - lidt ligesom papirkurven i Windows er en backup hvis man fortryder at have slettet en fil. Som standard, gemmer de 30 dages ændringer i historien for alle dine filer, så selv hvis du kommer i tanke om det et par dage efter, kan en ændring fortrydes :) Så har selv os sløve folk, også en chance for at være med.


Du kan downloade Dropbox her:
... Dropbox Site...

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP