7. januar 2009

Vista-købere får gratis Windows 7...

- Microsoft vil angiveligt tilbyde en gratis opgradering til Windows 7 for alle som køber en Vista-computer efter den 1. juli.


---- Artikel fra ComOn, Karim Pedersen ----

Ifølge interne Microsoft-dokumenter som webstedet Tech ARP er kommet i besiddelse af, får pc-købere som anskaffer en Vista-computer efter den 1. juli 2009 mulighed for at opgradere gratis til Windows 7. Den gratis opgradering gælder for den version af Windows 7, som svarer til den Vista-version man har købt.

Vista Home Premium giver altså en gratis opgradering til Windows 7 Home Premium, Vista Business kan opgraderes til Windows 7 Professional og Vista Ultimate giver retten til at få Windows 7 Ultimate.

De interne dokumenter indeholder ingen detaljer om, hvordan og hvornår den gratis opgradering til Windows 7 bliver distribueret ud til kunderne.

Microsoft vil ikke bekræfte oplysningerne i de lækkede dokumenter, og indtil videre har softwarefirmaet end ikke lagt sig fast på en lanceringsdato, selvom januar 2010 stadig regnes som det bedste bud.

Det vil i givet fald ikke være første gang, at Microsoft tilbyder gratis opgraderinger i forbindelse med lanceringen af et nyt styresystem.

I de sidste måneder inden lanceringen af Vista fik XP-købere også tilbud om at opgradere gratis til efterfølgeren.

Denne type tilbud skal forhindre, at pc-salget går helt i stå, mens kunderne venter på det nye styresystem.


Jannick R. Chr. - http://snapshots.mono.net

1 kommentarer:

Anonym 12. februar 2009 kl. 13.15  

fedt er det ikke lige at gøre forskel på windows købere, jeg har vista og fordi jeg ikke køber mit vista efter den 1 juli så skal jeg snydes, for ikke at tale om at vis du så køber vista efter første juli vil jo være det samme som at købe windows 7 i stedet for, der jo så ikke noget at komme efter, :-( microsoft har indrømet deres fejl med vista men de vil altså kun erstatte halvdelen som faktisk er ingen for folk ved jo det er efter 1 juli sikken et salgs trick.

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP