6. januar 2009

It-distributør på vej mod konkurs...

- Distributøren Frode Herløv er på randen af konkurs efter at faldende profit og manglende kreditforsikring har ødelagt indtjeningen.


---- Artikel fra CRN, Henrik Rasch ----

Finansiel krise og økonomisk afmatning rammer nu it-distributøren Frode Herløv A/S, som inden for de næste par dage vil bede skifteretten om at blive erklæret konkurs. Det oplyser virksomhedens direktør Jan Lippert til CRN.

»Det er meget tæt på, at vi begærer os konkurs. Vi står foran at offentliggøre et regnskab som vil vise et underskud på mellem halvanden og to millioner kroner. Samtidig er vi ramt af vigende marginaler plus at vores kreditforsikringsaftaler er blevet opsagt,« siger Jan Lippert.

Den kommende konkurs rammer de cirka 15 ansatte i virksomheden, som blev fyret allerede mellem jul og nytår.

De er nu henvist til at få deres løntilgodehavender via Lønmodtagernes Garantifond, oplyser Jan Lippert, som ikke på nuværende tidspunkt kan udtale sig om, hvorvidt der er mulighed for at rekonstruere større eller mindre dele af virksomheden.

»Det seneste halve år og især de sidste 3-4 måneder af 2008 har fået tingene til at falde fra hinanden,« siger Jan Lippert til CRN.

Virksomhedens seneste regnskab, som blev afsluttet pr. 30 juni 2008, er endnu ikke offentliggjort, men vil som nævnt vise underskud på mellem 1,5 og to millioner kroner. I det foregående regnskab for 2006/2007 havde Frode Herløv A/S et overskud før skat på 646.000 kroner ud af en bruttofortjeneste på 6,7 millioner kroner.


Jannick R. Chr. - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP