13. oktober 2008

Nikon's STORE nyhed...


- Noget STORT er på vej fra Nikon...


På en ikke så undertonet måde, har Nikon pladseret nogle annoncer i forskellige magasiner. Nikon bekendtgører at de har en STOR nyhed til bryllups- og protrætfotografer, som de vil tage med til MGM Grand Arena ved WPPI i februar 2009.

Uanset hvad denne STORE nyhed er, så er ventetiden slut onsdag 22. oktober. Nikon vil nemlig løfte sløret for, hvad de pænt hentyder til i deres STORE annoncer...


Der er nemlig dukket en indbydelse op, til pressemøde, med følgende ordlyd:

"Nikon lancerer nu et nyt produkt, som vil blive vist frem onsdag den 22. oktober i Steen Evalds fotostudie. Strategien om at gøre alle danskere – alle lige fra Coolpix-brugere til mode-fotografer – til bedre fotografer skinner også igennem med lanceringen af dette nye produkt.

Verdensnyheden lanceres den 22. oktober i den kendte modefotograf Steen Evalds studie i København. Steen Evald er en af Danmarks bedste fotografer. Han har taget billeder af alt fra Kongehuset til kendte danskere som Cecilie Frøkjær, Casper Christensen, Jarl Friis-Mikkelsen Morten Resen og mange andre. Nikons produktspecialist Thomas Lorenzen vil introducere det nye produkt for udvalgte Nikon-partnere og pressen. "

Nogle folk gætter på et helt nyt kamera med et pixel tal på den anden side af 30... andre er mere beskedne... Men vi får at se hvad den STORE nyhed er, når tiden kommer!


Hvad tror du det kan være???


Jannick - http://snapshots.mono.net

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP