17. november 2016

Nu dine billeder ser bedre ud end nogensinde - selv de støvede gamle prints

Fotos fra fortiden, mødes scanner fra fremtiden

Google Fotos er et hjem til alle dine billeder og videoer, men hvad med de gamle fremkaldte billeder, der måske har nogle af dine bedste minder? Såsom billeder af bedstemor, da hun var ung, din barndom, kæledyr og frisuren du ønsker du kunne glemme.

Vi har alle de gamle albums og kasser med fotos, men vi har ikke taget os tid til at digitalisere dem, fordi det er bare alt for bøvlet, eller for dyrt. Vi ønsker som regel heller ikke at sende væk vores eneste kopi til et centrallaboratorie, at købe en scanner er dyrt og tidskrævende, og hvis du prøver at tage et billede af dit foto, ender du med skæve kanter og blændinger grundet blitzen.

Goggel siger de vidste, at der skulle være en bedre måde, så de har indført PhotoScan , en helt ny, standalone app fra Google Fotos, der let scanner næsten ethvert foto, gratis, fra hvor som helst. Det kan hentes til både Android og iOS

Med PhotoScan får du flotte digitale kopier på få sekunder - det opdager kanterne, retter billedet, roterer det i den rigtige retning, og fjerner blænding. De scannede billeder vil være helt organiserede, søgbare, delbare, og sikkert gemt i høj kvalitet - uden at koste noget som helst.



For det tredje, er de avancerede redigeringsmuligheder for lys og farve super til at give dig mulighed for at finjustere dine fotos, herunder højdepunkter, skygger og varme. Deep Blue er særlig godt for billeder af havet og himlen, hvor farven blå er omdrejningspunktet.



Google's PhotoScan app med det nye foto editor er lanceret på tværs af Android, iOS og på nettet. Lige i tide til din næste sæt ferieminde - som de så pænt skriver det...

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP