23. september 2016

Du kan stadig bygge en billig PC der sparker røv!


CPU: AMD Black Edition - AMD Athlon II X4 860K


AMD skal man ikke kimse af... det virker! Du kan tilmed gå "Old Tech" og samle en fuldt ud perfekt gamer-ready maskine - blot tilføj det grafikkort du vil have.
Så lige nu, promoverer vi lige den "gamle" AMD Athlon CPU! Stadig en konge blandt AMD's nyere FX CPU'er med henholdsvis 4 og 6 kerner.
Du kan se sammenligning af X4-860K, FX-4300 og FX6300:
http://cpuboss.com/cpus/AMD-FX-4300-vs-AMD-Athlon-X4-860K


Intel, er godt men dyrt! AMD er lige så godt på mange punkter for den helt almindelige bruger, der vil have performance, der kan mærkes - uden at det skal være så fancy med tests som egentlig kun holder på papir men ikke kan bruges i virkeligheden.
(Ja, jeg indrømmer gerne at jeg er træt af passionerede mennesker (nørder) der tror alt kun går op i testscore og fps hurtigere end hvad øjet kan se - Get a grip, det er kun blæreværdi det handler om)

Tager du CPU'en ovenfor og kobler sammen med nedenstående, så har du en gamer-ready maskine, der blot venter på at du sætter det grafikkort til som du ønsker - f.eks. RX470, RX480, GTX1060, GTX1070.


Der til skal du selvfølgelig have kabinettet at sætte det i, HDD/SSD og en PSU - opgraderer du en gammel PC har du allerede kassen og formegentlig harddisk og strømforsyning der kan bruges.

0 kommentarer:

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP